PG

Antal tilmeldte: 8/32 Alder: 18-99 Køn: Kvinder Pris: 1.200,00 DKK
01/09/2022 - 30/04/2023 DGI-Huset Torsdag 18:00-20:00 Instruktør: Tilde Vistesen Sørensen Signe Hjort Skjoldemose
Beskrivelse

OBS: det er et krav at du har gået på et udtaget hold før. 

PG er et hold for den passionerede gymnast, der enten dyrker gymnastik på repholdsniveau eller er ‘pensioneret’ repholdsgymnast. Uanset hvad, er PG holdet for gymnasten, der ønsker at indgå i og bidrage til det gode gymnastiske fællesskab, som elsker at bevæge sig og som fortsat ønsker at udfordre og udvikle sig selv. 

Helt praktisk er holdet kollektivt ledet med to tovholdere. For sæson 22/23 vil Signe Skjoldemose og Tilde Vistesen være tovholdere for holdet. Vi vil have det overordnede ansvar for holdet, træningerne og opvisningerne. Når holdet har tovholdere frem for trænere, er det fordi vi ved et så højt niveau af gymnaster på holdet ønsker at drage nytte af de enkelte gymnasters særlige evner og egenskaber. Derfor er forhåbningen at gymnasterne på PG vil bidrage til både træninger, opvisning og det sociale samvær hvad enten det er en leg, en serie eller en træningssekvens. 

Vi gør meget ud af at det skal være et rart sted at være og at man skal glæde sig til at komme til træning. Derfor prioriterer vi på holdet det sociale højt - også ved siden af træningerne. Sidste sæson bød blandt andet på fællesbad efter træning, diverse frokoster, vinterbadning, brætspils- og pizzaaften. Hvad der i sæson 22/23 skal danne rammerne om det sociale er i høj grad under indflydelse af vores gymnaster. 

I sæson 21/22 havde vi 8 opvisninger i Øst- og Sydøstjylland, til OD-dag og til landsstævne. Udover de obligatoriske opvisninger i Østjylland, vil antallet af opvisninger i sæson 22/23 også være under indflydelse af gymnasternes ønsker.

Turister er velkomne på holdet - dog maksimum 2 turister (700 kr.).

Udover kontingent, vil der løbende komme ekstra udgifter til eksempelvis opvisningstøj, håndredskab og arrangementer. Dog betegner vi os selv som et SU-venligt hold og forsøger altid at komme længst med så få mønter som muligt, så der er plads til alle på holdet.

Forvent derudover også 150 kr. til ASG's afslutningsfest.

Pris: 1.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Tilde Vistesen Sørensen

Signe Hjort Skjoldemose