* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Classic

Antal tilmeldte: 30/30 Venteliste: 7 Alder: 18-99 Køn: Kvinder Pris: 1.200,00 DKK
05/09/2022 - 30/04/2023 Frederiksbjerg Skole (multisalen) Mandag 20:00-22:00 Instruktør: Karoline Lender Ayla Raundahl
Beskrivelse

ASG Classic er et IKKE udtaget hold for den letøvede gymnast, der ønsker at blive bedre til helt klassisk grundgymnastik med et twist af vores egne favoritstilarter indenfor rytmegymnastikken.

Som gymnast på holdet forventes det, at man kommer til træningerne. Dette vægtes højt, da vi før det første ønsker at skabe et godt sammenhold og fællesskab på holdet, som kun kan lykkes, hvis man ser hinanden jævnligt. Derudover skal man selvfølgelig komme, for at få sved på panden, og blive rigtig dygtig, så vi stolte kan indtage opvisningsgulvet til foråret. 

Som gymnast på holdet forventer vi ikke at man har gået til gymnastik før, men vi forventer at man har sans for rytme i kroppen og at man er klar til at lære mere! :-) 

Træningerne vil indeholde en blanding af bløde sekvenser, teknik, udstræk, træning med håndredskaber, let impro, sving, fysisk træning og sikkert meget mere! 

Vi forventer at deltage i ASG light, AGF pigeaften, DGI område opvisning, ASG forårsopvisning og  evt. andre opvisninger hvis der er stemning for det på holdet.

 

Udgifter til opvisningstøj ca. 600 kr. 

ASG’s afslutningsfest ca. 150 kr.

 

Turister: Ja.

 

Ayla:

Jeg er en 24-årig lærerstuderende, der elsker at lave gymnastik og lære nye mennesker at kende. Jeg startede med at dyrke gymnastik som helt lille til forældre-barn gymnastik, og har holdt ved det siden. Jeg er fra Viborg egnen, og har i min ungdom gået på hold som KVIK Elitepiger, KVIK Rejsehold og DGI’s Juniorhold. Siden jeg flyttede til Aarhus i 2019 har jeg gået på Kinesis, 1#holdet og AGF Øvede piger 1. 

Jeg har ikke vanvittig meget instruktørerfarring, men glæder mig rigtig meget til at kaste mig ud i denne nye udfordring, og dele alle de gode oplevelser sammen med Karoline og alle vores gymnaster. 

Min forkærlighed indenfor rytmegymnastik er bløde sekvenser, impro, sving, spring over gulv og generelt alt det, hvor kroppen arbejder og hovedet får en pause.

 

Karoline: 

Jeg er 24 år gammel, læser kandidat i Idrætsvidenskab og arbejder på Vesterlund Efterskole. Jeg har dyrket gymnastik hele mit liv; først Grand Prix-gymnastik i 12 år og derefter har jeg lavet rytme og har gået på 1#holdet i ASG og Øvede Piger 1 i AGF. Derudover har jeg været instruktør i konkurrencegymnastik i 9 år. 

Jeg glæder mig super meget til at lave “rigtig” gymnastik og træne for at træne! Jeg elsker bløde sekvenser, sving, spring over gulv, “motorvej”, håndredskaber og bare at svede og grine til træning. 

 

Pris: 1.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Karoline Lender

61282996

Ayla Raundahl