ASG Streetdance (udtaget)

Antal tilmeldte: 21/21 Venteliste: 0 Alder: 18-99 Køn: Kvinder Pris: 1.200,00 DKK
07/09/2022 - 30/04/2023 Frederiksbjerg Skole (Dans og bold) Onsdag 19:30-21:30 Instruktør: Liv Bryde Nielsen Olivia Jørgensen
Beskrivelse

På ASG Streetdance kan du forvente fællesskab, grin, nye venskaber, fokus på teknik, maks gas og sved på panden. Vi vil stå sammen som et hold, hvor vi bakker hinanden op.

Til træning ønsker vi at komme omkring musikforståelse, forskellige teknikker og udtryk. Vi vil danse forskellige stilarter - alt fra tunge rytmer og afro til girly hiphop og funk. 

Vi håber at kunne pryde din onsdag aften med lækre vibes og funky musik. 

I år har vi valgt at holdet skal være mere kollektivt styret. Vi (Liv og Olivia) vil fortsat være de primære instruktører på holdet og sørge for alt det overordnet og undervisningen - men der vil være mulighed for, som danser på holdet, at kunne tage undervisningsgange og få et tilskud til sit kontingent. 

Træningen ligger om onsdagen fra kl. 19.30-21.30 på Frederiksbjerg skole. Der vil blive holdt to fortræninger (d. 24. og 31. august kl. 19:30-21:30) og en audition, hvor udtagelse til holdet vil foregå (3. september kl. 12-15 ca.). Første træning vil være d. 7. september.

Hvis du er forhindret i at deltage til fortræningerne, vil der blive lagt videoer ud af dansene, så du kan lære dem derhjemme. Er du også forhindret i at deltage til udtagelsen, så send os en video med dansene fra fortræningerne senest d. 2. september. 

Hvis du har lyst til at tjekke vores hold ud, og se hvad vi har lavet de tidligere sæsoner, så se vores instagram: @asg_streetdance

Vi ses!

 

Som en del af ASG Streetdance kan du forvente at vi tager til opvisninger i og omkring Aarhus. Derudover afholder vi et afslutningsshow for vores venner og familie, så vi runder sæsonen af på bedste vis.

(Ca 5-6 opvisninger)

Derudover kan du se frem til sociale arrangementer på holdet uden for træningstiden.

Der vil også være to obligatoriske weekendtræninger, så vi får ekstra tid til at shine. De præcise datoer for weekendtræningerne vides ikke endnu.

Du kan forvente et ekstra beløb på maks 800 kr til køb af dansetøj. Nogle enkelte opvisninger vil koste et mindre beløb for deltagelse. Derudover skal du sætte 150 kr. af til ASG's afslutningsfest.

Vi havde fornøjelsen af holdet de forrige to sæsoner, og ser lige så meget frem til sæson 22/23 med ASG Streetdance. Vi vil gøre vores allerbedste for, at du får den fedeste danseoplevelse ved at gå hos ASG. 

 

Dansen har fyldt meget for os, siden vi var helt små. Vi har begge danset både showdance og hiphop. Derudover har Liv dyrket gymnastik, og Olivia har været tidligere elite latin sportsdanser. 

Vi har danset sammen de sidste 6 år, hvor det første år var som konkurrencedansere i hiphop, og de forrige år har vi selv gået på ASG Streetdance, hvorefter vi overtog holdet sidste sæson. Vi kender derfor hinanden rigtig godt! 

Knus fra Olivia og Liv 

Vi glæder os til at se jer!

 

 

 

 

 

Pris: 1.200,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Liv Bryde Nielsen

Olivia Jørgensen