Hotspot med Ina Overgaard

Antal tilmeldte: 2/50 Pris: 50 DKK Lokation:
Værkmestergade 17
8000 Aarhus C
Dato:
29-01-2023 10:00 - 12:00
Sidste frist for tilmelding:
28-01-2023
Beskrivelse

Til HOTSPOT er alle velkomne både ikke-medlemmer af ASG og medlemmer!

Pris:

Ikke-medlemmer: 50 kr 

ASG medlemmer: 30 kr (prisen ændrer sig når du logger på)

 

Hotspot er for den let øvede/ øvede gymnast eller danser med mulighed for at udvikle sig og have en fed træning. 

 

HOTSPOT er første og fremmest skabt, fordi vi ikke kan få nok af en bevægende krop, nørderi og sved! 

Fokus for denne januar-workshop bliver med udgangspunkt i moderne dans med et touch af house-kulturen. Det vil blandt komme til udtryk gennem udforskning af de tekniske baser, som er fælles for genrene og leg med koreografi. Så er du nysgerrig på denne sammensmeltning, så lover vi at der er plads til dig.

 

Denne gang er underviseren Ina Overgaard, som har uddannelsesmæssig bevægelsesbaggrund i fra Danseuddannelsen.dk og New Education for Contemperary Dance i Sverige. Senere har hun arbejdet med dans i forbindelse med adskillige danseprojekter og som koreograf, hvor hun bl.a. har koreograferet for Ollerup Dansekompagni. Ina brænder også for at formidle. Her har hun undervisningserfaring med sig fra flere efter- og højskoler, såsom Viborg Højskole, Gymnastikefterskolen Stevns, Levring Efterskole, Bjergsnæs Efterskole og Gymnastikhøjskolen i Ollerup m.fl. - men har også som freelancer givet workshops og været vejleder indenfor udvikling af undervisning og den individuelle bevæger.

 

Læs mere om eventet her:

https://facebook.com/events/s/asg-hotspot-ina-overgaard/760127831956855/

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 50 DKK