Om ASG

Aarhus Studenter Gymnastik
Marselis Boulevard 169
8000 Aarhus C
CVR-nr. 16670707

asg@asg.dk

Aarhus Studenter Gymnastik er de studerendes gymnastik- og fitnessforening i Aarhus. Vi er en idrætsforening under Aarhus Universitetssport og har til formål at give studerende i Aarhus og omegn gode træningsmuligheder inden for gymnastik og fitness til studievenlige priser.

Hos ASG kan du let strukturere din hverdag med faste holdtræninger. Du vil hurtigt lære dine medgymnaster og med-fitnessudøvere at kende, netop fordi, mange finder en eller flere favoritter blandt vores holdudbud.

 

Målsætning

For at tilpasse os de studerendes travle hverdag ønsker vi at være så fleksibel en forening som muligt. Vi giver derfor vores medlemmer friheden til at vælge, hvad og hvornår de vil motionere, uden at de skal tilmelde sig hold flere uger i forvejen.

Vi har i ASG et mål om at fremme fællesskab, aktivitet, kvalitet og alsidighed, og det er ud fra disse fire værdier, at vores instruktører og bestyrelse arbejder. I ASG bliver fællesskabet styrket gennem forskellige sociale aktiviteter såsom den årlige forårsopvisning i marts-april måned som afsluttes med en fest for både frivillige, instruktører og medlemmer.Aktuelle nyheder

ASG Update Oktober 2017

Læs mere om ASG til Danmarks Største Fredag og Idrætsbar, Cluster Square...

Læs mere

Køb af medlemsskab – Klik her

Grundet udfordringer ved vore hjemmeside, vil betalingen af medlemskab for både gymnastik...

Læs mere

ASG Update Juni 2017

Læs mere om ASG Seminar, vores nye hjemmeside, DSFI og mere i...

Læs mere

Dagens program

24 november 2017

Ingen Events

Se flere dage