Om ASG

Aarhus Studenter Gymnastik
Marselis Boulevard 169
8000 Aarhus C
CVR-nr. 16670707

asg@asg.dk

Aarhus Studenter Gymnastik er de studerendes gymnastik- og fitnessforening i Aarhus. Vi er en idrætsforening under Aarhus Universitetssport og har til formål at give studerende i Aarhus og omegn gode træningsmuligheder inden for gymnastik og fitness til studievenlige priser.

Hos ASG kan du let strukturere din hverdag med faste holdtræninger. Du vil hurtigt lære dine medgymnaster og med-fitnessudøvere at kende, netop fordi, mange finder en eller flere favoritter blandt vores holdudbud.

 

Målsætning

For at tilpasse os de studerendes travle hverdag ønsker vi at være så fleksibel en forening som muligt. Vi giver derfor vores medlemmer friheden til at vælge, hvad og hvornår de vil motionere, uden at de skal tilmelde sig hold flere uger i forvejen.

Vi har i ASG et mål om at fremme fællesskab, aktivitet, kvalitet og alsidighed, og det er ud fra disse fire værdier, at vores instruktører og bestyrelse arbejder. I ASG bliver fællesskabet styrket gennem forskellige sociale aktiviteter såsom den årlige forårsopvisning i marts-april måned som afsluttes med en fest for både frivillige, instruktører og medlemmer.Aktuelle nyheder

ASG update april 2018

Du kan nu læse ASG Update april 2018, og følge med i hvad...

Læs mere

Kontoransat søges

Studiejob: Regnskabsansvarlig og web-administrator Synes du, at foreningsarbejde er super fedt? Vil...

Læs mere

Generalforsamling 2018

Referat af generalforsamling 7. februar 2018 Valg af dirigent Mette Wrang Andersen...

Læs mere

Dagens program

20 juli 2018

Ingen Events

Se flere dage